Profesionální krepovací kulma 15 mm Crimping Iron 2310 EPCE

Vlastnosti: EP Technology 5.0 - keramicko-titanová technologie Advanced Heat Management System ™: okamžité zahřátí, umožňuje rychlý a dlouho trvající styling, krepovací plochy jsou hladké a odolné vůči chemikáliím, studená špička, napětí 220-240V, otočná šňůra o délce 2,7 m, vestavěný kovový stojan, šířka krepovací plochy 15 x 90 mm, elektronické nastavení teploty 140, 170 a 200°C.
1 590 Kč 1 314 Kč bez DPH
Dostupnost: Skladem - Doručení do 5 dnů (>5 ks)
Můžeme doručit do:
27.9.2024
Kód: KBL132
Profesionální krepovací kulma 15 mm Crimping Iron 2310 EPCE
Dopravu zdarma
Doprava zdarma
Při objednávce nad 2000 Kč
Kvalita
Kvalita
Specializujeme se na kvalitu
Skladem
Skladem
Produkty skladem obratem odesíláme
Široký sortiment
Široký sortiment
Více něž 6500 kvalitních produktů

Detailní popis produktu

Profesionální krepovací kulma nabízí širokou škálu použití a úprav vlasů. Perfektní pro objem kořínků vlasů a módní účesy. Inovativní  EP Technology 5.0 - keramicko-titanová technologie zaručuje dlouhou životnost desek, teplo se šíří rovnoměrně a zaručuje dokonalou tepelnou stabilitu. Desky - 15 x 90 mm. Přístroj nabízí 3 teplotní režimy - 140, 170 a 200°C. Automatické vypnutí po 72 minutách pro delší životnost kulmy. Tlačítko napájení se světelným indikátorem. Pofesionální rotační kabel - 2,7 metru. Určeno pro profesionální použití v salonech.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kosmetika na styling vlasů
gender: woman
Druh produktu: Přístroje
Původ: Francie
Určení: Pro ženy
Popis: Vlastnosti: EP Technology 5.0 - keramicko-titanová technologie Advanced Heat Management System ™: okamžité zahřátí, umožňuje rychlý a dlouho trvající styling, krepovací plochy jsou hladké a odolné vůči chemikáliím, studená špička, napětí 220-240V, otočná šňůra o délce 2,7 m, vestavěný kovový stojan, šířka krepovací plochy 15 x 90 mm, elektronické nastavení teploty 140, 170 a 200°C.
Jak používat: Před použitím si důkladně pročtěte přiložený návod.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: